BEKO SHOCKFREEZE TEXNOLOGİYASI
08 iyun, 2012
Soyuducuda ət və balıq məhsullarını uzun müddət saxlamaq çox çətin olur. Çünki bu qida məhsulları doğru şəraitdə saxlanılmadığı təqdirdə tərkibi tezliklə dəyişilir və demək olar ki, tərkibində heç bir faydalı vitamin qalmır.
Beko ailənizin və sevdikləriniz sağlam həyatı və qida dəyəri yüksək ərzaqlarla qidalanmağınızın üçün ağıllı həllər dünyasına daha bir yenisini əlavə etdi. Belə ki, ShockFreeze texnologiyalı Beko soyuducuları ilə ət və balıq məhsulları öz qida dəyərini itirmir və daha uzun müddət ilk günkü kimi təzə qalır. Soyuducunun müvafiq dondurucu bölməsində bu məhsullarlar sürətlə, bir anda dondurulduğu üçün tərkibini dəyişmir və daha sonradan buzu açıldıqda su qoymur.
2301